Background industrii image

Industrii

Indiferent de industrie, venim cu soluții oricare ar fi natura afacerii tale.

Am gândit fiecare serviciu pe care îl oferim ca o rezolvare la problemele pe care le întâmpini zilnic în afacerea ta.

ORICE TRADUCERE, DE ÎNDATĂ!

Lucrăm cu peste 2000 de traducători din toate colțurile lumii. Grație acestora, acoperim o gamă variată de discipline, oferind atât traduceri cât și servicii auxiliare. Ai tot pachetul de soluții într-un singur loc, rapid și convenabil.

Ce îți oferim?

Icon industrii

Soluție la orice traducere

Icon industrii

Răspuns prompt

Icon industrii

Project manager dedicat

Icon industrii

Livrare la timp

Icon industrii

Revizie de încredere

Icon industrii

Traducători nativi

Icon industrii

Legalizare și localizare

Icon industrii

Costuri personalizabile

Ce spun clienții despre noi

Quoate icon
Quoate avatar

Paula Paul

Responsabili asistanta comunicare

“Profesionalism și promptitudine. Acestea sunt primele cuvinte care ne vin în minte atunci când vine vorba de experiența cu Swiss Solutions, o echipa preocupată mereu cu îndeplinirea cerințelor noastre. Echipa noastră, întotdeauna înțelegătoare față de nevoile companiei si industriei in general, împreună cu agenția de traduceri Swiss Solutions, a construit o relație bazată pe respect, al cărei scop este calitatea rezultatului final.”

Quoate icon
Quoate avatar

Monica Moni

Specialist marketing

“Am început colaborarea cu agenția de traduceri Swiss Solutions doar pentru a avea un backup în acest domeniu. Promptitudinea membrilor echipei, acuratețea traducerilor efectuate, disponibilitatea pentru comunicare și, nu în ultimul rând, suportul oferit de către echipă – nouă, beneficiarilor – a transformat acest „backup” într-o colaborare frumoasă de 5 ani. Mulțumim echipei Swiss Solutions și așteptăm cu mult interes să ducem la bun sfârșit viitoarele proiecte.”