Background image traduceri medicale

Medicale

Cele mai importante traduceri, capabile să salveze vieți omenești.

Sănătatea e vitală. Am creat o divizie dedicată pentru traduceri medicale, cea mai mare de acest gen din România.

Divizia Medicală a agenției noastre colaborează mereu cu specialiști din domeniul medical și farmaceutic, cu experiență în traduceri de acest fel. Traducătorii noștri trec prin mai multe etape de testare pentru a stabili dacă pot sau nu să traducă, în mod fidel, documentele de care ai nevoie.

Sanofi, Pfizer, Medtronic. Agenția noastră lucrează cu cele mai mari companii medicale din lume. Le oferim acestora traduceri precise de fiecare dată, fără nevoia de revizie din partea lor, grație a peste 100 de specialiști din domeniu care lucrează pentru noi.

În cazul traducerilor medicale, ținem cont în mod special de termenii utilizați în fiecare zi în acest domeniu. Traducem fidel orice text medical, document sau prospect, alături de colaboratorii cu experiență în industrie, precum și cu specialiștii din sfera medicală. Responsabilitatea e esențială, pentru că traducerile medicale salvează vieți.

Tipuri de documente

În topul celor mai solicitate tipuri de documente medicale de către clienții noștri se găsesc:

Icon traduceri medicale

Fișe cu informații pentru pacienți

Icon traduceri medicale

Analize medicale

Icon traduceri medicale

Cercetare și dezvoltare

Icon traduceri medicale

Studii clinice

Icon traduceri medicale

Supravegherea medicamentului post-autorizare pe piață

Icon

Legislația privind punerea medicamentelor în piață

Icon

Marketing farmaceutic

Icon

Literatură medicală

Icon

Turism medical

Ce spun clienții despre noi

Quoate icon
Avatar

Leila

Responsabil Securitate și protecția muncii

“Cu Swiss Solutions, ne-am bucurat de o colaborare profesională, promptă și pe măsura așteptărilor. Desigur, sunt convinsă că, și pe viitor, vom putea conlucra cu același succes. Am apelat la serviciile agenției de traduceri Swiss Solutions pentru realizarea unor traduceri specializate ale unor articole de literatură științifică. Am fost deosebit de mulțumiți de rapiditatea și corectitudinea răspunsului la solicitarea noastră. Întrucât avem deadline-uri extrem de sensibile, promptitudinea și acuratețea traducerilor este un factor decisiv pentru activitatea departamentului nostru, de aceea mulțumim echipei Swiss Solutions pentru ajutorul acordat.”

Quoate icon
Avatar

Mandica

Asistent Manager

”Ne declarăm mulțumiți de colaborarea pe care o avem în derulare cu Agenția de traduceri Swiss Solutions. Relația noastră de business se bazează pe punctualitate, receptivitate, calitate și profesionalism. Echipa este formată din persoane de încredere cu care se poate lucra foarte eficient. Indiferent de natura și dificultatea proiectului, soluțiile specializate propuse de Swiss Solutions vor influența pozitiv calitatea traducerii.”