Background image cursuri limbi straine

Cursuri de Limbi Străine

Știm limbile care contează

Învață limba corporate, vorbește cu colegii din toate colțurile lumii, progresează zi de zi.

Cunoașterea unei limbi de circulație internațională este necesară atât în afaceri, cât și în viața de zi cu zi. Swiss Language Center vine cu soluția ideală pentru angajații din companiile multinaționale.

Predăm cele mai căutate cursuri de limbă străină, structurate pe module, orientate spre limbajul de tip corporate/business.

Vei învăța să stăpânești termenii cei mai des folosiți în conversațiile de afaceri, pentru a putea discuta ușor cu parteneri din toată lumea. Printre cele mai solicitate limbi străine se numără engleză, germană, italiană, spaniolă, maghiară, cehă și română.

Punem la dispoziție manuale concepute de către vorbitori nativi, furnizate de edituri internaționale cu renume, oferim evaluare scrisă și orală gratuită, cursuri pe grupe sau one-on-one, la sediul clientului precum și online, cu profesori tineri și metode de predare moderne.

Cursurile de Limbi Străine Swiss Solutions

icon

Calitate

icon cursuri limbi straine

Promptitudine

icon cursuri limbi straine

Project manager dedicat

icon cursuri limbi straine

Lecții în timp util

icon

Verificarea testelor

icon

Traineri nativi

icon

Adaptarea cursului la nevoi

icon cursuri limbi straine

Test gratuit de limba engleză.

Cum te putem ajuta?

1

Profesori tineri

Vrem să te simți în largul tău

Să înveți o limbă străină este necesar, însă nu neapărat ușor. Din fericire, știm asta și avem și armele pentru combaterea plictiselii sau a inconfortabilului. Lucrăm doar cu profesori tineri, dedicați, bine pregătiți și dornici de provocări. Toți angajații vor veni la cursuri!

2

Cursuri personalizate

Predăm exact cursul de care ai nevoie

Cursurile noastre sunt personalizate pentru fiecare grupă de cursanți. Nu trebuie să îți bați capul că unii vor învăța prea repede, în timp ce alții vor rămâne „în urmă”. Profesorii noștri vor ține pasul cu fiecare cursant, iar tehnica de personalizare va lucra mereu în favoarea cursanților.

3

Limba corporate

Multinaționalele vorbesc jargonul afacerilor

O situație comună la multinaționale este întocmai multiculturalitatea, dacă este să ne uităm la diferențele lingvistice. Oamenii din compania ta pot vorbi trei, patru, poate chiar mai multe limbi străine. Limba străină pentru afaceri este cea pe care ne vom axa în principal la fiecare curs.

4

Orice limbă din lume

Engleză? Sure! Germană? Sicher! Chineză? 是的!

Ai putea crede că știm doar câteva limbi străine, însă lucrurile stau mai bine decât crezi. Pe scurt, indiferent de ce limbă vrei să îi înveți pe angajații tăi, noi îți vom găsi profesorul ideal pentru grupa formată. Chiar și pentru limbi mai greu accesibile, cum sunt chineza sau araba.

5

Pregătire individuală

Abordare diferită pentru un manager modern

De multe ori, cursanții noștri sunt oameni care conduc afaceri de zeci de milioane de euro. De exemplu, un manager care vrea să impresioneze la următoarea întâlnire de peste hotare cu firma-mamă. Ieșim din sala de clasă și te pregătim în lumea reală. Înveți făcând.

6

Audit lingvistic

Teste pe bune, imposibil de trișat

Cursurile lingvistice sunt doar o parte a soluției. De multe ori, companiile vor să vadă exact cum stau angajații lor la capitolul limbi străine. Noi te scăpăm de incertitudine prin organizarea unui audit lingvistic pentru echipa ta. Prin proba scrisă și de vorbire, vei ști exact nivelul lor de limbă.

7

Procedură simplă

Înscris, evaluat, educat, promovat

Știm că nu vrei să complici lucrurile, mai ales când începe un nou curs în compania ta. Am gândit o procedură simplă și accesibilă pentru orice cursant. Înscriem angajații tăi și îi evaluăm, mai apoi formăm grupele și ținem cursul, iar la final toți pot vorbi limba dorită.

8

Materiale de curs

Legătura dintre profesor și cursant

Pe lângă instrumentele moderne de predare pe care le folosim, cursanții vor primi de la noi manuale și alte produse ca suport de curs. Nu trebuie să cumpere cărți sau dicționare în plus.

9

Digital sau în clasă

Cursurile noastre, oriunde în lume

Cursanții noștri sunt oameni ocupați. Știm asta și vrem să le facem pe plac tuturor. Ne mulăm după nevoile lor, iar asta înseamnă că pot fi prezenți la cursuri fie online, fie în sălile de clasă de la compania ta sau de la noi. Indiferent de unde participi, materia aleasă va fi însușită la fel.