Background image

Interpretariat

Mesajul tău, în orice limbă, oriunde în lume prin interpreți de excepție, mereu pe fază.

Singura agenție de traduceri din România cu divizie proprie pentru interpretariat

Prin interpretariat, un translator poate traduce în timp real discursul tău pe care îl prezinți la o conferință, training, webinar sau oricare alt eveniment.

Interpretariatul poate fi de mai multe feluri. Agenția noastră lucrează cu interpreți cu echipament tehnic pentru traduceri simultane. Oferim timp adițional pentru interpretări consecutive, dar și autorizații emise de autorități pentru interpretări notariale.

Acomodăm în timp util fiecare cerere pentru serviciile de interpretariat!

Contactează-ne pentru detalii.

CERE O COTAȚIE AICI

Arror right Arror right

Alege să-ți faci cunoscut mesajul, indiferent de limbă!

Swiss Solutions logo

1

Experiență

Traducem în direct conferințe, seminarii, webinarii sau sesiuni de training din 2007 încoace. Interpreții care ne ajută să traducem mesajul tău mai departe au cel puțin 5 ani de experiență în domeniu.

2

Interpreți

Acoperim orice domeniu, limbă și situație, fără să mai fie nevoie să cauți interpreți din mai multe surse. Suntem singura agenție de servicii lingvistice din țară cu peste 1.000 de interpreți activi.

3

Tehnologie

Nici nouă nu ne plac surprizele neplăcute în mijlocul unui eveniment. Colaborăm cu cele mai cunoscute firme de echipamente de interpretare din lume pentru servicii impecabile de fiecare dată.

laptop image

4

Online

Scapă de costuri în plus cu transportul și cazarea interpretului. Folosim o aplicație modernă care îți permite să lucrezi cu interpretul de oriunde din lume, în regim OPI – Over the Phone Interpretation și VRI – Video Remote Interpretation.

5

Domenii

Evenimentul sau proiectul tău va fi dat în lucru interpretului potrivit, specializat pe domeniul tău cum ar fi tehnic, medical, marketing, automotive sau oricare altul. Avem interpretul potrivit pentru orice proiect.

6

Medical

Datorită cererii în creștere, am conceput abonamente gândite special pentru domeniul de interpretariat medical. Avem colaborări de încredere cu spitale și clinici din România și străinătate pentru orice tip de interpretariat.

Topul industriilor în care oferim servicii de interpretariat:

icon

Tehnic

icon

Medical

icon

Juridic

icon

Automotive

icon

IT&Gaming

icon

Bancar

icon

Marketing

icon

Energie