Copywriting

Un text bun de publicat oriunde, care transmite fidel mesajul tău.

Iconita servicii copywriting
Iconita servicii copywriting

Traducerea propriu-zisă este doar o parte a soluției. Dacă textul tău urmează să fie afișat oriunde în spațiul public, cum ar fi un site web, un afiș, o broșură sau în mass-media, acest pas în plus te va scăpa de orice emoții.

Rolul copywriterului

Un copywriter al agenției noastre te scapă de un drum în plus și de un cost suplimentar către o altă entitate, cum ar fi o agenție de marketing. Textul tradus este revizuit de acesta și adaptat la mesajul brandului tău. Copywriterul va vorbi pe limba clienților tăi, fără să sune prea salesy.

Text aprobat de marketing

Procesul de copywriting presupune redactarea textului fără a-i schimba înțelesul. Se urmărește folosirea de cuvinte atrăgătoare, interesante, care să împingă la acțiune. Va fi o versiune marketing-ready a traducerii tale.
.

1

Ținând cont de textul din limba sursă, un copywriter va respecta în totalitate mesajul redat, îmbunătățindu-l prin folosirea de cuvinte cheie pentru conținut de marketing.

2

Copywriterul va identifica aceste cuvinte ce pot fi schimbate fără să schimbe direcția de bază a textului, după care va face modificările necesare pentru a rafina conținutul.

3

Următoarea etapă este identificarea oricăror nevoi de marketing pe care clientul le-a cerut în plus, după care implementarea lor în textul tradus, cu respectarea indicațiilor primite.

4

În final, textul este citit și recitit de mai multe ori pentru a ne asigura că valorile brandului, termenii de specialitate și mesajul general al textului este respectat înainte de livrare.

Background image copywriting

În etapa de copywriting:

check icon copywriting

Respectarea cerințelor clientului

check icon copywriting

Revizuirea normelor legate de marketing

check icon copywriting

Folosirea corectă a termenilor de specialitate

check icon

Păstrarea caracterului integral al textului

check icon

Redarea beneficiilor unui produs sau serviciu

check icon

Monitorizarea consecvenței terminologice

check icon

Redarea cât mai fidelă a textului original

check icon

Evitarea oricăror exprimări exagerate

check icon

Respectarea dimensiunii textului dat