Background image

Traduceri Specializate

Oferim soluții specifice domeniului afacerii tale.

Serviciile noastre de traduceri specializate sunt gândite pentru a susține dezvoltarea afacerii tale.

NEVOILE TALE CONTEAZĂ

Oricând este necesar, depășim granițele geografice și culturale pentru a găsi resursele potrivite. Pentru că nevoile tale sunt importante pentru noi, vom crea un pachet personalizat în funcție de instrucțiunile specifice.

Ce îți oferim

Icon

Calitate

Icon

Promptitudine

Icon

Project Manager dedicat

Icon

Livrare în cel mai scurt timp

Icon

Verificarea textului

Icon

Traducători nativi

Icon

Adaptare text la cultura locală

Ce spun clienții despre noi

Quoate icon
Quoate avatar

Paula Paul

Responsabili asistanta comunicare

“Profesionalism și promptitudine. Acestea sunt primele cuvinte care ne vin în minte atunci când vine vorba de experiența cu echipa Swiss Solutions, o echipa preocupată permanent de îndeplinirea cerințelor noastre. Echipa noastră, întotdeauna înțelegătoare față de nevoile companiei, împreuna cu Agenția de traduceri Swiss Solutions a construit o relație bazată pe respect, al cărei scop este calitatea rezultatului final.”

Quoate icon
Quoate avatar

Monica Moni

Specialist marketing

“Am început colaborarea cu Agenția de traduceri Swiss Solutions doar pentru a avea un backup în acest domeniu. Promptitudinea membrilor echipei, acuratețea traducerilor efectuate, disponibilitatea pentru comunicare și, nu în ultimul rând, suportul oferit de către echipă – nouă, beneficiarilor – a transformat acest „backup” într-o frumoasă colaborare de 5 ani. Mulțumim echipei Swiss Solutions și așteptăm cu mult interes să ducem la bun sfârșit viitoarele proiecte.”