Background image traduceri juridice

Juridic

Traducem documentul care te ajută să ajungi la o soluție legală în orice situație.

Am prioritizat recrutarea de colaboratori specializați în domeniul juridic, pentru a acoperi portofoliul de clienți actual și viitor din acest domeniu de interes pentru noi toți.

Nevoi legate de dreptul civil, penal, administrativ sau oricare altul? Traducerile noastre îți vor face procesul un pic mai ușor.

Agenția noastră lucrează cu traducători cu experiență în domeniul juridic, certificați pentru acest tip de traduceri cu totul speciale. Pe lângă certificare, traducătorii înțeleg responsabilitatea și implicațiile muncii lor în fiecare document pe care îl soluționează. Colaborăm cu juriști, avocați și notari pentru eficiență deplină.

Juridicul este unul dintre domeniile sensibile de activitate, care schimbă viețile oamenilor. Traducătorii care soluționează traduceri juridice sunt autorizați de către Ministerul Justiției. Aceștia știu cât de importantă este legalitatea deplină a actelor, dar și confidențialitatea documentelor traduse. Traducerile au loc în deplină siguranță, de fiecare dată.

Tipuri de documente

În topul celor mai solicitate tipuri de documente juridice de către clienții noștri se găsesc:

Icon traduceri juridice

Contracte de prestări servicii

Icon traduceri juridice

Contracte comerciale

Icon traduceri juridice

Chemări în instanță

Icon traduceri juridice

Documentație pentru procese desfășurate în țară sau peste hotare

Icon traduceri juridice

Acorduri de confidențialitate

Icon

Buletine de insolvență

Icon

Acte normative