Background image automotive

Automotive

Automobilul tău, prezentat în toată splendoarea în fața clienților din toată lumea.

Automobilul a reinventat modul în care ne deplasăm. Când un nou vehicul intră pe piață, vrei ca toate documentele acestuia să ajungă la fericitul proprietar traduse corect. Ținem cont de termenii utilizați în industrie, fiind mereu la curent cu noutățile prin participarea la târguri și expoziții, unde cele mai noi modele văd lumina zilei pentru prima dată.

Automobilistica abundă de termeni de specialitate, care spun povestea tehnică a mașinilor. Terminologia primește o atenție deosebită din partea traducătorilor care lucrează la redarea fidelă, în română sau oricare altă limbă, a documentelor unui vehicul. În timp util și strictă confidențialitate.

Una dintre metodele noastre favorite de a fi la curent cu tot ce înseamnă automotive este să mergem la târgurile de profil, atât în România cât și în afara țării. În acest mod, ne asigurăm că facem mereu față oricărei solicitări de la un client din domeniu, inclusiv pentru mașinile cele mai noi și inovatoare ale industriei.

De-a lungul anilor, am participat la târguri auto din orașe precum Frankfurt, Birmingham, Hannover, Stuttgart sau Dusseldorf. La aceste expoziții, am adunat experiență și am consolidat relațiile cu partenerii existenți sau noi.

Tipuri de documente

În topul celor mai solicitate tipuri de documente din industria automotive de către clienții noștri se găsesc:

Icon automotive

Cărți și manuale tehnice

Icon automotive

Manuale de instrucțiuni

Icon automotive

Texte pentru site-uri web

Icon automotive

Prezentări de marketing (flyere, broșuri etc.)

Icon automotive

Cataloage

Icon

Ghiduri și alte tipuri de texte pentru training

Icon

Rapoarte și statistici de cercetare

Ce spun clienții despre noi

Quoate icon
Avatar

Paula

Responsabil comunicare

“Profesionalism și promptitudine. Acestea sunt primele cuvinte care ne vin în minte atunci când vine vorba de experiența cu echipa Swiss Solutions, o echipa preocupată permanent de îndeplinirea cerințelor noastre. “

Quoate icon
Avatar

Andreea

Support Corporate Communications

”Când ne gândim la experiența noastră cu agenția de traduceri Swiss Solutions, ne vin în minte trei cuvinte: promptitudine, evoluție și receptivitate. De-a lungul colaborării noastre, am avut parte de răspunsuri și soluționări rapide, care, adaptate la nevoi și termeni specifici companiei noastre, au devenit din ce în ce mai bune. Le mulțumim pentru serviciile oferite și munca depusă și ne bucurăm să îi avem ca furnizori de servicii de traduceri specializate.”