Background image traduceri marketing

Marketing

Cu noi, mesajele companiilor de top din țară ajung la publicul lor internațional.

Creativitatea este cea mai importantă unealtă în traducerile conținutului pentru marketing. Colaborăm cu experți în marketing și copywriteri care adaptează textul tău pentru orice public.

Începem prin a te cunoaște pe tine, clientul cu viziunea ta. Apoi ne asigurăm că traducerea cerută este perfectă, grație colaborării cu departamentul tău de traduceri marketing.

Mesajul este cel mai important atunci când traducem un material de marketing. Acesta trebuie să fie înțeles așa cum l-a gândit autorul, în limba sursă, indiferent de limba în care este tradus. Ne asigurăm că rigorile limbii țintă sunt respectate în acest proces. Bannere, borșuri, cataloage, afișe, articole sau reclame, toate sunt traduse cu grijă și cu accent pe creativitate.

Puțini sunt cei care se încumetă la asemenea traduceri, asta pentru că munca implică multă adaptare. Creativitatea oamenilor noștri fac ca orice material de marketing să sune bine, în orice limbă din lume.

Tipuri de documente

În topul celor mai solicitate tipuri de documente de marketing de către clienții noștri se găsesc:

Icon traduceri marketing

Website-uri

Icon traduceri marketing

Broșuri de promovare

Icon traduceri marketing

Pliante

Icon traduceri marketing

Etichete

Icon traduceri marketing

Rapoarte

Icon

Cataloage

Icon

Comunicate de presă

Icon

Campanii de informare

Icon

Desfășurător de evenimente

Icon

Prezentări

Icon

Manuale de identitate vizuală

Ce spun clienții despre noi

Quoate icon
Avatar

Monica

Specialist Marketing

“Am început colaborarea cu agenția de traduceri Swiss Solutions doar pentru a avea un backup în acest domeniu. Promptitudinea membrilor echipei, acuratețea traducerilor efectuate, disponibilitatea pentru comunicare și, nu în ultimul rând, suportul oferit de către echipă – nouă, beneficiarilor – a transformat acest „backup” într-o frumoasă colaborare de 5 ani. Mulțumim echipei Swiss Solutions și așteptăm cu mult interes să ducem la bun sfârșit viitoarele proiecte.”

Quoate icon
Avatar

Cristina

Asistent Manager

”Experiența noastră cu echipa de la Swiss Solutions a fost una pozitivă, începând cu momentul în care ne-au contactat pentru a se prezenta. Ne-a plăcut abordarea lor și, ulterior, ne-au demonstrat că nu ne-am înșelat. Sunt prompți, respectuoși, eficienți și profesioniști. Îi recomandăm cu încredere.”