Background image

Energie

Resursele pământului ne ajută în fiecare zi să progresăm.

Lingviștii noștri stiu că o traducere din domeniul energetic este strict legată de terminologie și de legislația în vigoare.

Energia este hotărâtoare pentru viața noastră de zi cu zi. În România, am constatat o creștere liniară a cererilor pentru traduceri în acest domeniu, motiv pentru care am recrutat cei mai buni traducători pentru specificul situației. Viața oamenilor depinde de buna înțelegere a acestui domeniu.

Industria electricității, petrolului și gazelor este un domeniu vast și divers. Acesta depinde de traduceri din sfera noilor tehnologii și instrumente dezvoltate pentru această zonă. Domeniul este de-a dreptul fascinant, combinând traduceri din sfera legală, financiară și chiar jurnalistică, cu cea chimică sau industrială.

Domeniul energetic nu duce lipsă de schimbări, mai ales din punct de vedere legislativ, care pot apărea de la o zi la alta. Colaborăm cu lingviști cu experiență juridică, pentru ca traducerea livrată să fie corectă din toate perspectivele, indiferent de numărul de pagini.

Tipuri de documente

documente În topul celor mai solicitate tipuri de documente din sferai energiei de către clienții noștri se găsesc:

Icon

Proiecte de lege

Icon

Ordonanțe

Icon

Metodologii/HG-uri

Icon

Normative

Icon

Contracte

Icon

Articole/analize financiare

Icon

Autorizații de mediu/avize de gospodarire ape

Icon

Studii geotehnice

Ce spun clienții despre noi

Quoate icon
Avatar

Mihai

Project Manager

“Pe parcursul colaborării cu Agenția de traduceri Swiss Solutions, am apreciat atât profesionalismul și calitatea serviciilor de traduceri, cât și atitudinea deschisă și prietenoasă a întregii echipe. Cei de la Swiss Solutions au fost întotdeauna flexibili în a răspunde termenelor și condițiilor pentru proiectele derulate cu ei, menținând, în același timp, un nivel înalt de calitate al serviciilor prestate.”