Background image traduceri retail

Retail

Ne găsești pe rafturile magazinului tău preferat, pe eticheta produsului favorit.

Creativitatea și experiența în domeniul retailului fac parte din secretele traducătorilor noștri care soluționează traduceri pentru lumea fascinantă a comerțului.

Când vine vorba despre retail, o colaborare strânsă cu clientul și o înțelegere a viziunii brandului său sunt cruciale pentru o traducere cât mai fidelă.

De fiecare dată când te plimbi printre rafturile supermarketului tău favorit, dai peste produse cu design-uri atrăgătoare și numai bune de pus în coș. Multe dintre ambalajele acestora sunt traduse de către traducători ce lucrează pentru noi. Pentru o traducere fidelă a acestora, folosim lingviști cu experiență în domeniu, glosare terminologice specifice și atenție la detalii cât cuprinde.

Traducătorii cu experiență în retail nu sunt ușor de găsit. Din fericire, îi ținem aproape pe cei mai eficienți, gata tot timpul să te ajute pentru orice proiect de retail ai nevoie. Cu noi, vinzi mai mult și mai cu spor în orice situație.

Tipuri de documente
pentru retail

În topul celor mai solicitate tipuri de documente de retail de către clienții noștri se găsesc:

Icon traduceri retail

Ambalaje

Icon traduceri retail

Broșuri de promovare

Icon traduceri retail

Pliante

Icon traduceri retail

Etichete

Icon traduceri retail

Rapoarte

Icon

Stickere

Icon

Training

Icon

Campanii de informare

Icon

Evenimente

Icon

Prezentări

Icon

Manuale de lucru

Ce spun clienții despre noi

Quoate icon
Avatar

Monica

Specialist Marketing

“Am început colaborarea cu Agenția de traduceri Swiss Solutions doar pentru a avea un backup în acest domeniu de traduceri retail. Promptitudinea membrilor echipei, acuratețea traducerilor efectuate, disponibilitatea pentru comunicare și, nu în ultimul rând, suportul oferit de către echipă – nouă, beneficiarilor – a transformat acest „backup” într-o frumoasă colaborare de 5 ani. Mulțumim echipei Swiss Solutions și așteptăm cu mult interes să ducem la bun sfârșit viitoarele proiecte.”

Quoate icon
Avatar

Cristina

Asistent Manager

”Experiența noastră cu echipa de la Swiss Solutions a fost una pozitivă, începând cu momentul în care ne-au contactat pentru a se prezenta. Ne-a plăcut abordarea lor și, ulterior, ne-au demonstrat că nu ne-am înșelat. Sunt prompți, respectuoși, eficienți și profesioniști. Îi recomandăm cu încredere.”