Background swiss solutions lsp image

Swiss Solutions LSP

Orice limbă, de îndată

Biroul extern al agenției noastre, care adună laolaltă sute de clienți cu mii de colaboratori din toată lumea.

Swiss Solutions LSP sau Language Service Provider este una dintre cele două divizii externe ale noastre, în care cooperarea internațională dintre agenția română și alți furnizori de servicii lingvistice este principala activitate de zi cu zi.

În 2022, am devenit furnizorul principal de servicii lingvistice în limba română la nivel mondial.

Ne propunem să ținem pasul cu vremurile și să asigurăm pe termen lung servicii impecabile în toate zonele de interes, pentru partenerii actuali și viitori. La Swiss Solutions LSP lucrăm cu o varietate de produse și servicii pe care le oferim în România și mai ales peste hotare.

Principala activitate a biroului constă în traducerile specializate, pentru care lucrăm cu traducători nativi din toată lumea, dar și revizie, copywriting, interpretare pentru orice eveniment, localizare, legalizări pentru documente, DTP, subtitrări și voiceover. Împreună, vrem să facem lumea un loc mai ușor de înțeles, grație traducerilor noastre.

De ce Swiss Solutions?

icon

Calitate

icon swiss solutions lsp

Promptitudine

icon swiss solutions lsp

Project manager dedicat

icon swiss solutions lsp

Livrare în timp util

icon swiss solutions lsp

Verificarea textului

icon

Traducători nativi

icon

Adaptarea textului la cultura locală

Cum te putem ajuta?

1

Traducători in-house

Resurse pentru fiecare traducere

Vrei stabilitate și încredere atunci când ai nevoie de traduceri. Agenția noastră are lingviști in-house, precum și peste 2000 de traducători în toată lumea, gata să te ajute cu orice traducere. Majoritatea traducătorilor sunt nativi, oferind calitate la prețuri competitive.

2

Portofoliu

Ei au încredere în noi pentru servicii lingvistice

ZF, Autoliv, Continental, Daimler, Pfizer, Sanofi, ING. Sunt doar câteva dintre companiile care au încredere în noi când vine vorba de servicii lingvistice. Îi ajutăm cu traduceri de ani buni, iar în total, lucrăm cu peste 1000 de clienți fericiți din România și nu numai.

3

Renume

Am dezvoltat un brand de încredere

De-a lungul timpului, am reușit să dezvoltăm un brand de renume și să ne alăturăm celor mai importante asociații de traduceri din lume, ELIA (European Language Industry Association), ATA (American Translators Association) și GALA (Globalization and Localization Association).

4

CAT Tools

Lucrăm cu uneltele pe care le cunoști

Trados, MemoQ, SmartCat sau XTM pentru traduceri. ApSic Xbench și Verifika pentru QA. Plunet pentru business management. Dacă ești la curent cu aceste programe, atunci ne vom înțelege foarte bine. În fiecare zi, la agenție lucrăm cu cele mai bune CAT Tools din industrie.

5

Prețuri oneste

Îți spunem din start cât costă traducerea ta

În România, se spune că totul este negociabil în afară de bani. Știm cât de important este bugetul unei companii. Cu noi, vei ști mereu cât vei plăti pentru serviciul cerut, de la bun început. Suntem onești despre prețuri și deschiși pentru colaborări productive pentru toată lumea.

6

Standarde de calitate

Nu, nu sunt doar litere și cifre

Pentru cei fără experiență, sunt doar numere și cifre care înseamnă mai nimic. Pentru cei din industrie însă, pentru companiile care știu cum funcționează lumea, standardele de calitate ISO sunt cruciale. Agenția noastră lucrează sub egida standardelor ISO 9001 și respectiv ISO 17100 de la TUV Austria. Aspirăm la perfecțiune cu fiecare proiect nou.

7

Documente

Fișierele tale, în siguranță pe serverul nostru

Bucură-te de toate beneficiile colaborării cu noi când vine vorba despre traduceri, fie ele din domeniul automotive, medical, tehnic, IT, marketing sau oricare altul. Cât timp lucrăm la traducerea ta, fișierele tale sunt stocate pe serverul nostru privat din cadrul agenției. Punem preț pe confidențialitate și garantăm siguranța documentelor tale.

8

Dezvoltare

Știm industria traducerilor pe de rost

Agenția noastră a debutat într-un apartament cu o cameră din Timișoara. După aproape 20 de ani, am învățat mai totul despre traduceri și industria lingvistică. Avem peste 40 de angajați in-house și suntem printre primii 20 de provideri de servicii lingvistice din Europa de Est, potrivit Common Sense Advisory.

9

Un plus de ajutor

Nu suntem lideri doar în traduceri

În afară de traduceri, suntem pregătiți și cu servicii auxiliare pentru partenerii noștri. Acestea includ interpretare, copywriting, proofreading, subtitrări, voiceover și altele la cerere. Ne poți spune exact de ce ai nevoie și vom face în așa fel încât să dăm curs cererii tale.