Background image

Interpretariat

Simultan, consecutiv, notarial, în peste 50 de limbi, oriunde ai nevoie în țară și în lume.

Singura agenție din România cu o divizie specială dedicată interpretariatului

Interpretariatul constă în redarea cât mai fidelă a mesajului transmis pe cale orală de către vorbitor către un auditoriu vorbitor de o altă limbă.

Fiecare tip de interpretariat are reguli stricte, fie că este nevoie de echipament tehnic adecvat pentru traducerea simultană, timp adițional pentru traducerea consecutivă sau o autorizație emisă de autoritatea în domeniu pentru traducerile notariale.

Niciodată nu a fost mai simplu să beneficiezi de servicii de interpretariat!

Contactează-ne și uită de griji!

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

Arror right Arror right

Alege un interpretariat simplu, eficient și de calitate!

Swiss Solutions logo

1

Experiența

Avem un background de peste 15 ani în domeniul interpretariatului. Fiecare interpret pe care îl punem la dispoziție este atent testat, având minim 5 ani de experință în domeniul interpretariatului.

2

Personal

Swiss Solutions este singurul furnizor de servicii ce iți poate pune la dispoziție peste 1000 de interpreți la nivel global ce pot furniza interpretariat în peste 50 de combinații lingvistice.

3

Calitate

Swiss Solutions colaborează cu cei mai mari furnizori de echipamente de interpretare. Indiferent de tipul de interpretariat dorit, noi iți putem asigura calitatea dispozitivelor.

laptop image

4

Aplicație online

Suntem singurul furnizor de servicii din România care deține și iți pune la dispoziția clienților și a colaboratorilor o aplicație modernă. Aplicația existentă la nivel global, oferă servicii de interpretariat OPI ( Over the phone interpretation) și VRI.(Video Remote Interpretation)

5

Beneficii pe domenii

Interpreții sunt selectați pentru a furniza servicii doar pentru anumite domenii: tehnic, medical, marketing, etc.

6

Calitate

Suntem singurul furnizor care vă pune la dispoziție abonamente special gândite pentru domeniul medical, astfel se poate facilita o colaborare eficientă cu spitalele și clinicile din România.

Domenii în care efectuăm Interpretariatul

icon

Tehnic

icon

Medical

icon

Juridic

icon

Automotive

icon

IT/Gaming

icon

Economic/
Bancar

icon

Alte domenii la cerere