Background departamentul intern image

Departamentul Intern

1000 de clienți activi

Întreg spectrul de servicii lingvistice de care ai nevoie pentru ca afacerea ta să prospere.

Departamentul Intern al agenției noastre soluționează orice nevoie legată de traduceri pentru cei peste 1000 de clienți din toată România cu care lucrăm zi de zi. Colaborăm cu afaceri diverse, de la cele mai mici de cartier, la cele medii și până la cele cu cifre de afaceri de milioane de euro.

Indiferent de natura sau dimensiunea companiei tale, te putem ajuta cu traduceri și oricare alt serviciu auxiliar din oferta noastră.

Oferim servicii de traducere specializată și localizare în domenii precum tehnic, legal, medical, automotive, bancar, marketing, IT și altele. Interpretariatul poate fi simultan, consecutiv, notarial, online sau fizic.

Departamentul Intern oferă și servicii de subtitrare, voiceover, audit lingvistic, DTP, legalizări și apostilări, copywriting și proofreading. Suntem soluția ta la orice problemă legată de servicii lingvistice pe care o poți întâmpina.

De ce Swiss Solutions?

icon

Calitate

icon

Promptitudine

icon

Project manager dedicat

icon

Livrare în timp util

icon departamentul intern

Verificarea textului

icon departamentul intern

Traducători nativi

icon departamentul intern

Adaptarea textului la cultura locală

Cum te putem ajuta?

1

Traduceri

Spune-ți povestea întregii lumi

Companiile din toată lumea funcționează cu traduceri. Fie că vrei să aduci un produs nou pe piața globală, sau să localizezi unul pentru o zonă anume, traducerile te ajută să ajungi în fața clienților tăi. Indiferent de nevoi, traducătorii noștri sunt gata să îți scurteze drumul spre succes.

2

Interpretare

O lume în continuă comunicare

Pregătești un webinar pentru prezentarea unui produs. Vrei să le explici angajaților tăi cum funcționează noua aparatură din companie. Mergi la o conferință și vrei să te faci înțeles în orice limbă din lume. Interpreții noștri vor fi superputerea ta secretă. Te vor face mereu înțeles.

3

Copywriting

Cere mai mult de la mesajul tău

În 2023, afacerile vor aloca bugete importante pentru marketing, așa cum e și normal să o facă. Prin serviciul de copywriting, te ajutăm ca traducerea ta să fie bună de publicat pe social media, pe site, pe ambalajul unui produs sau oriunde altundeva. E acel strop de magie de care orice text are nevoie.

4

Proofreading

Greșeala ta, avantajul altuia

A greși e omenește, însă nu când vrei să câștigi și să menții încrederea clientului tău. Dacă ai avut măcar o dată greșeli de orice fel într-o traducere sau un alt text pe care l-ai publicat, iar reacția ta a fost „nu din nou!”, departamentul nostru de revizie îți va livra un text 100% fără erori, de fiecare dată.

5

Grafică DTP

Știm deja cum vrei să arate

Graficienii noștri lucrează de ani buni cu proiecte din toate sferele de interes. Broșura ta va arăta exact așa cum îți dorești. Catalogul tău va capta imaginația publicului țintă în câteva secunde. Imaginile vor arăta grozav, iar titlurile și paginația vor străluci. Știm ce vrei, și cum se face.

6

Audit lingvistic

Când limba străină contează

Ai angajați din alte țări care vor să învețe româna sau invers, oameni în echipă care sunt gata să treacă granița și să se dezvolte pentru tine. Auditul lingvistic îți arată precis nivelul de pregătire al oamenilor tăi. Testele noastre sunt oneste și atent gândite, oferind rezultate clare.

7

Legalizări

Pledăm noi pentru tine

Un stat nu poate exista fără birocrație. Traducerile legalizate sunt mai simple cu noi. Uită de drumurile la notar, la instituțiile statului sau la ambasade. Mergem noi și obținem ștampila sau apostila pentru tine, iar tu îți concentrezi energia pe lucrurile care contează în timpul câștigat.

8

Cursuri de limbi străine

Lecții oriunde, pentru orice cursant

Firmele din România și din întreaga lume își instruiesc angajații cu noi. Dacă vrei să îți pregătești un angajat (sau un CEO) pentru a se face înțeles oriunde în lume, cursurile de limbi străine sunt soluția. Profesorii noștri sunt pregătiți pentru a face față oricărei provocări, indiferent de complexitatea acesteia.

9

Subtitrări și voiceover

Arată ce poți unei lumi întregi

Dacă ai cont pe TikTok sau ești abonat la cel puțin un canal de YouTube, știi deja că videoclipurile sunt în topul strategiilor de marketing în 2023 și pe viitor. Serviciile noastre de subtitrări și voiceover te ajută să te exprimi vizual sau audio în orice limbă, în scris sau prin viu-grai.