Background image

Retail

Ne găsești pe rafturile magazinului tău preferat, sau pe eticheta produsului favorit.

Creativitatea și experiența în domeniul retailului fac parte din secretele traducătorilor noștri care se ocupă de traduceri pentru lumea fascinantă a comerțului.

Când vine vorba despre retail, o colaborare strânsă cu clientul și o înțelegere a viziunii brandului său sunt cruciale pentru o traducere fidelă.

De fiecare dată când te plimbi printre rafturile supermarketului tău favorit, dai peste produse cu ornamente atrăgătoare și numai bune de pus în coș. Multe dintre ambalajele acestora sunt traduse de traducători ce lucrează pentru noi. Pentru o traducere fidelă a acestora, folosim lingviști cu experiență în domeniu, glosare terminologice specifice și multă atenție la detalii.

Traducătorii cu experiență în retail nu sunt ușor de găsit. Din fericire, îi ținem aproape pe cei mai eficienți, gata tot timpul să te ajute pentru orice proiect de retail ai nevoie. Cu noi, vinzi mai mult și mai cu spor.

Tipuri de documente

În topul celor mai solicitate tipuri de documente de retail de către clienții noștri se găsesc:

Icon

Ambalaje

Icon

Broșuri de promovare

Icon

Pliante

Icon

Etichete

Icon

Rapoarte

Icon

Stickere

Icon

Training

Icon

Campanii de informare

Icon

Evenimente

Icon

Prezentări

Icon

Manuale de lucru

Ce spun clienții despre noi

Quoate icon
Avatar

Monica

Specialist Marketing

“Am început colaborarea cu Agenția de traduceri Swiss Solutions doar pentru a avea un backup în acest domeniu. Promptitudinea membrilor echipei, acuratețea traducerilor efectuate, disponibilitatea pentru comunicare și, nu în ultimul rând, suportul oferit de către echipă – nouă, beneficiarilor – a transformat acest „backup” într-o frumoasă colaborare de 5 ani. Mulțumim echipei Swiss Solutions și așteptăm cu mult interes să ducem la bun sfârșit viitoarele proiecte.”

Quoate icon
Avatar

Cristina

Asistent Manager

”Experiența noastră cu echipa de la Swiss Solutions a fost una pozitivă, începând cu momentul în care ne-au contactat pentru a se prezenta. Ne-a plăcut abordarea lor și, ulterior, ne-au demonstrat că nu ne-am înșelat. Sunt prompți, respectuoși, eficienți și profesioniști. Îi recomandăm cu încredere.”