Background image

Traduceri industria petrolului și a gazelor

Companiile de top din acest domeniu apelează la expertiza noastră.

Traducătorii noștri dețin cunoștințe aprofundate legate de terminologia specifică industriei petrolului și a gazelor.

Industria petrolului și a gazelor se află în centrul activităților umane din ziua de astăzi. Datorită evoluțiilor recente din România, solicitările pentru traduceri în acest domeniu sunt foarte numeroase, de ele depinzând buna colaborare între diversele companii, agenții guvernamentale, precum și comunicarea cu publicul larg.

Industria petrolului și a gazelor este un domeniu vast și divers, care include traduceri din rândul noilor tehnologii și instrumente dezvoltate pentru această industrie. Acest domeniu combină traduceri din domeniul legal, financiar și chiar jurnalistic cu cel tehnic și chimic.

Fiind un domeniu foarte sensibil și cu foarte multe schimbări legislative înregistrate în ultima perioadă aici apar și foarte multe urgențe. De aceea avem echipe de traducători dedicate clienților, care au capacitatea de a efectua un număr mare de pagini într-un timp scurt.

Tipuri de documente

documente În topul celor mai solicitate tipuri de documente de către clienții noștri se găsesc:

Icon

Proiecte de lege

Icon

Ordonanțe

Icon

HG-uri

Icon

Normative

Icon

Contracte

Icon

Articole/analize financiare

Icon

Autorizații de mediu/avize de gospodarire ape

Icon

Studii geotehnice

Icon

Metodologii diferite

Ce spun clienții despre noi

Quoate icon
Avatar

Mihai

Project Manager

„Pe parcursul colaborării cu Agenția de traduceri Swiss Solutions, am apreciat atât profesionalismul și calitatea serviciilor de traduceri, cât și atitudinea deschisă și prietenoasă a întregii echipe. Cei de la Swiss Solutions au fost întotdeauna flexibili în a răspunde termenelor și condițiilor pentru proiectele derulate cu ei, menținând, în același timp, un nivel înalt de calitate al serviciilor prestate.”