Background image

Traduceri Medicale

O traducere medicală nu se poate realiza fără implicarea unui doctor.

Traduceri cu doctori este divizia de traduceri medicale a celei mai mari agenții de traduceri din România, Swiss Solutions.

Traduceri cu doctori colaborează cu medici și farmaciști cu experiență în traduceri medicale și farmaceutice. Colaboratorii noștri sunt supuși unui proces de selecție riguros pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele necesare traducerii documentelor specifice domeniului medical.

Colaborăm cu cele mai mari companii din lume în domeniul medical și le oferim un serviciu de înaltă clasă cu ajutorul a peste 100 de doctori specializați pe diverse domenii.

Caracteristicile specifice ale traducerilor din acest domeniu includ, printre altele, o terminologie specializată care să țină cont de termenii uzuali utilizați în mod constant pe această piață, dar și selectarea termenilor optimi pentru o traducere cât mai bună. Swiss Solutions pune la dispoziție și un traducător in-house care este medic.

Tipuri de documente

În topul celor mai solicitate tipuri de documente de către clienții noștri se găsesc:

Icon

Fișe cu informații pentru pacienți

Icon

Analize medicale

Icon

Cercetare și dezvoltare

Icon

Studii clinice

Icon

Supravegherea medicamentului post-autorizare pe piață

Icon

Legislația de reglementare pentru punerea medicamentelor pe piață

Icon

Marketing farmaceutic

Icon

Literatură medicală

Icon

Turism medical

Ce spun clienții despre noi

Quoate icon
Avatar

Leila

Responsabil Securitate și protecția muncii

„Cu Swiss Solutions, ne-am bucurat de o colaborare profesională, promptă și pe măsura așteptărilor. Desigur, sunt convinsă că, și pe viitor, vom putea conlucra cu același succes. Am apelat la serviciile agenției de traduceri Swiss Solutions pentru realizarea unor traduceri specializate ale unor articole de literatură științifică. Am fost deosebit de mulțumiți de rapiditatea și corectitudinea răspunsului la solicitarea noastră. Întrucât avem deadline-uri extrem de sensibile, promptitudinea și acuratețea traducerilor este un factor decisiv pentru activitatea departamentului nostru, de aceea mulțumim echipei Swiss Solutions pentru ajutorul acordat.”

Quoate icon
Avatar

Mandica

Asistent Manager

”Ne declarăm mulțumiți de colaborarea pe care o avem în derulare cu Agenția de traduceri Swiss Solutions. Relația noastră de business se bazează pe punctualitate, receptivitate, calitate și profesionalism. Echipa este formată din persoane de încredere cu care se poate lucra foarte eficient. Indiferent de natura și dificultatea proiectului, soluțiile specializate propuse de Swiss Solutions vor influența pozitiv calitatea traducerii.”