Background image

Traduceri marketing

Am susținut cu traduceri localizate campanii de marketing la nivel global.

Swiss Solutions colaborează cu traducători creativi și cu experiență în domeniul marketingului dar și cu copywriteri care au capacitatea de a adapta textul la publicul țintă.

Colaborăm cu departamentele de Marketing ale clienților pentru a înțelege foarte bine mesajul și direcția de comunicare a fiecărei firme.

În cazul traducerii materialelor de marketing, este foarte important să transmiteți mesajul dorit, acesta fiind adaptat la rigorile limbii țintă. Fluturașii, broșurile, cataloagele, afișele trebuie să fie atrăgătoare și să fie traduse corespunzător pentru publicul țintă. Aceasta este o provocare deosebită când se dezvoltă un nou produs sau serviciu pentru un nou grup cultural.

Doar niște traducători extrem de specializați se pot încumeta să se implice în acest tip de traduceri, existând riscul ca în cazul unei traduceri eronate, imaginea clientului să fie afectată grav.

Tipuri de documente

În topul celor mai solicitate tipuri de documente de către clienții noștri se găsesc:

Icon

Website-uri

Icon

Broșuri de promovare

Icon

Pliante

Icon

Etichete

Icon

Rapoarte

Icon

Cataloage

Icon

Comunicate de presă

Icon

Campanii de informare

Icon

Evenimente

Icon

Prezentări

Icon

Manuale de identitate vizuală

Ce spun clienții despre noi

Quoate icon
Avatar

Monica

Specialist Marketing

„Am început colaborarea cu Agenția de traduceri Swiss Solutions doar pentru a avea un backup în acest domeniu. Promptitudinea membrilor echipei, acuratețea traducerilor efectuate, disponibilitatea pentru comunicare și, nu în ultimul rând, suportul oferit de către echipă – nouă, beneficiarilor – a transformat acest „backup” într-o frumoasă colaborare de 5 ani. Mulțumim echipei Swiss Solutions și așteptăm cu mult interes să ducem la bun sfârșit viitoarele proiecte.”

Quoate icon
Avatar

Cristina

Asistent Manager

”Experiența noastră cu echipa de la Swiss Solutions a fost una pozitivă, începând cu momentul în care ne-au contactat pentru a se prezenta. Ne-a plăcut abordarea lor și, ulterior, ne-au demonstrat că nu ne-am înșelat. Sunt prompți, respectuoși, eficienți și profesioniști. Îi recomandăm cu încredere.”