Background image

Traduceri Automotive

Colaborăm la nivel local și global cu companii de top din domeniul Automotive

Caracteristicile specifice ale traducerilor din acest domeniu includ, o terminologie specializată care să țină cont de termenii uzuali utilizați în mod constant pe această piață, de aceea participăm în calitate de expozanți la zeci de târguri internaționale în domeniul Automotive.

Traducerile din acest domeniu includ o terminologie specifică aferentă fiecărei companii. Pe lângă grija deosebită acordată terminologiei, sectorul automotive necesită de cele mai multe ori și un timp scurt de livrare a traducerilor în comparație cu alte domenii.

Fără compromisuri! Pentru a ține pasul cu noile tendințe și evoluții pe piața automotive, Swiss Solutions participă regulat la târguri de profil, atât în interiorul, cât și în afara țării. Astfel, vă garantăm că vom fi pregătiți pentru proiectul dumneavoastră de traducere, chiar și atunci când vine vorba de inovații de ultimă oră din acest sector.

Frankfurt, Birmingham, Hannover, Stuttgart, Dusseldorf sunt doar câteva din locurile unde am fost prezenți în ultimii doi ani în cadrul expozițiilor pentru a comunica îndeaproape cu partenerii existenți și a crea noi conexiuni de afaceri.

Tipuri de documente

În topul celor mai solicitate tipuri de documente de către clienții noștri se găsesc:

Icon

Cărți și manuale tehnice

Icon

Manuale de instrucțiuni

Icon

Texte pentru website-uri

Icon

Prezentări marketing în domeniul automotive (flyere, broșuri, etc)

Icon

Cataloage

Icon

Ghiduri și alte tipuri de texte pentru training-uri

Icon

Rapoarte și statistici de cercetare

Ce spun clienții despre noi

Quoate icon
Avatar

Paula

Responsabil comunicare

„Profesionalism și promptitudine. Acestea sunt primele cuvinte care ne vin în minte atunci când vine vorba de experiența cu echipa Swiss Solutions, o echipa preocupată permanent de îndeplinirea cerințelor noastre. „

Quoate icon
Avatar

Andreea

Support Corporate Communications

”Când ne gândim la experiența noastră cu Agenția de traduceri Swiss Solutions, ne vin în minte trei cuvinte: promptitudine, evoluție și receptivitate. De-a lungul colaborării noastre, am avut parte de răspunsuri și execuții rapide, care, adaptate la nevoi și termeni specifici companiei noastre, au devenit din ce în ce mai bune. Le mulțumim pentru serviciile oferite și munca depusă și ne bucurăm să îi avem ca furnizori servicii de traduceri specializate.”