Testimoniale

Am fost provocați să traducem mii de pagini, ne-am explorat limitele și ni le-am depășit.

 

Suntem definiți de ceea ce facem cu pasiune, de traduceri, de acțiuni și decizii, iar părerea ta ne poate îmbunătăți strategia de lucru. Ne-am dat seama că putem mai mult și că dorința de a fi mai buni a devenit o obligație față de noi înșine.

La Agenția de traduceri Swiss Solutions comunicarea este cheia menținerii unei relații de business de lungă durată, iar scopul nostru este să transformăm fiecare interacțiune într-o experiență productivă.

Spune-ne cum putem să fim mai buni pentru tine!

Paula
Responsabil asistență comunicare corporatistă

Profesionalism și promptitudine. Acestea sunt primele cuvinte care ne vin în minte atunci când vine vorba de experiența cu echipa Swiss Solutions, o echipa preocupată permanent de îndeplinirea cerințelor noastre. Echipa noastră, întotdeauna înțelegătoare față de nevoile companiei, împreuna cu Agenția de traduceri Swiss Solutions a construit o relație bazată pe respect, al cărei scop este calitatea rezultatului final.

Monica
Specialist Marketing

Am început colaborarea cu Agenția de traduceri Swiss Solutions doar pentru a avea un backup în acest domeniu.

Promptitudinea membrilor echipei, acuratețea traducerilor efectuate, disponibilitatea pentru comunicare și, nu în ultimul rând, suportul oferit de către echipă - nouă, beneficiarilor –  a transformat acest „backup” într-o frumoasă colaborare de 5 ani.

Mulțumim echipei Swiss Solutions și așteptăm cu mult interes să ducem la bun sfârșit viitoarele proiecte.

Bea
Manager secretariat

Mereu binedispuși, deschiși la nevoile clienților, indiferent de domeniu, limbă sau termen de livrare, cu soluții personalizate – pe scurt: Agenția de traduceri Swiss Solutions.

Mihai
Project Manager

Pe parcursul colaborării cu Agenția de traduceri Swiss Solutions, am apreciat atât profesionalismul și calitatea serviciilor de traduceri, cât și atitudinea deschisă și prietenoasă a întregii echipe. Cei de la Swiss Solutions au fost întotdeauna flexibili în a răspunde termenelor și condițiilor pentru proiectele derulate cu ei, menținând, în același timp, un nivel înalt de calitate al serviciilor prestate.

Diana
Responsabil Suport Clienți

Colaborarea cu Agenția de traduceri Swiss Solutions a fost una foarte satisfăcătoare. Colegii cu care am colaborat  au fost mereu foarte prompți, profesioniști, amabili și au oferit întotdeauna detalii despre cum se va desfășura procesul de traducere.

În general, compania noastră are nevoie traduceri specializate care sunt constrânse de termene limită, iar cu ajutorul Swiss Solutions, acestea au fost realizate în timp util.

Mandica
Asistent Manager

Ne declarăm mulțumiți de colaborarea pe care o avem în derulare cu Agenția de traduceri Swiss Solutions. Relația noastră de business se bazează pe punctualitate, receptivitate, calitate și profesionalism. Echipa este formată din persoane de încredere cu care se poate lucra foarte eficient. Indiferent de natura și dificultatea proiectului, soluțiile specializate propuse de Swiss Solutions vor influența pozitiv calitatea traducerii.