Background image sws translations

Swiss Translations

Traduceri persoane fizice

Swiss Translations este serviciul nostru dedicat persoanelor fizice, pentru traduceri rapide și fără bătăi de cap.

Swiss Translations este biroul nostru specializat pentru clienții direcți din România, persoane fizice, care au nevoie de traduceri rapide și punctuale. Traducem de îndată orice document.

Oferim atât traduceri de documente cât și posibilitatea de a legaliza traducerile, grație traducătorilor noștri autorizați. Indiferent de situație, vei primi produsul final în timp util.

Swiss Translations este biroul nostru dedicat traducerilor pentru persoane fizice. Ne ocupăm de îndată de orice solicitare pentru traducerea de documente sau orice alt conținut. De obicei, clienții vin la noi la birou atunci când au nevoie de traduceri. Putem totodată opera traduceri pentru persoane fizice online, cu livrare pe email sau mai apoi la sediu. Indiferent de natura documentului tău sau de limba în care trebuie tradus, poți apela la noi cu încredere. Vom trata fiecare solicitare cu seriozitatea și viteza cuvenită.

Împreună, vrem să facem lumea un loc mai ușor de înțeles cu ajutorul traducerilor noastre. Oferim tuturor clienților costuri competitive la traducerile clasice sau legalizate, precum și o persoană dedicată special lor, care să supravegheze întreg procesul traducerii.

De ce Swiss Solutions?

icon sws translations

Calitate

icon

Promptitudine

icon sws translations

Project manager dedicat

icon sws translations

Livrare în timp util

icon

Verificarea textului

icon

Traducători nativi

icon

Adaptarea textului la cultura locală

Alte servicii ale agenției noastre

1

Traduceri

Spune-ți povestea întregii lumi

Companiile din toată lumea funcționează cu traduceri. Fie că vrei să aduci un produs nou pe piața globală, sau să localizezi unul pentru o zonă anume, traducerile te ajută să ajungi în fața clienților tăi. Traducătorii noștri sunt gata să îți scurteze drumul spre succes.

2

Interpretare

O lume în continuă învățare

Pregătești un webinar pentru prezentarea unui produs. Vrei să le explici angajaților tăi cum funcționează noua aparatură din companie. Mergi la o conferință și vrei să te faci înțeles în orice limbă din lume. Interpreții noștri vor fi superputerea ta secretă. Te vor face mereu înțeles.

3

Traduceri specifice

Traducem în domenii precum medical sau tehnic

Bucură-te de toate beneficiile colaborării cu noi când vine vorba de traduceri, fie ele din domeniul medical sau tehnic, pe care punem preț în mod special. Companii precum Pfizer, Sanofi, Continental sau Autoliv au încredere în noi când vine vorba despre traduceri.

4

Project manager dedicat

O minte odihnită care se asigură că totul funcționează

Agențiile de servicii lingvistice dau mai mereu de necazuri logistice. Știm asta și avem și o soluție pentru problemă. Vei avea un project manager dedicat pentru traducerea ta, indiferent dacă are 10 sau 10.000 de pagini. Acesta ține legătura cu echipa ta pe toată durata traducerii.

5

Optimizarea costurilor

Ajustarea mică răstoarnă prețul mare

Garantăm pentru traducerile noastre cu nativi cât și pentru cele cu ajutor computerizat. Datorită acestor tehnologii, cum sunt machine learning, baze de date sau memorii de cuvinte, putem optimiza costurile poiectului. Cu cât colaborăm mai mult cu un client anume, cu atât mai bine pentru toată lumea.

6

Traducători certificați

Pledăm pentru traducătorii noștri

Statele din jurul lumii funcționează grație legilor. Traducerile certificate sunt mai facile cu noi. Te ajutăm cu traducători certificați care oferă traduceri autorizate, asigurându-se că produsul final este la zi cu tot ce înseamnă legalizare. Avem traducători certificați pe domenii, astfel că acoperim o gamă largă de industrii de interes.

7

Localizare

Povestea ta, pe limba lor

Traducerile sunt un domeniu vast, motiv pentru care elementul de „local” poate fi util câteodată. Când vrei să vorbești cu oamenii dintr-o anumită zonă geografică, lasă-ne pe noi să localizăm traducerea ta. Nu contează dacă vrei să vorbești cu un scoțian sau un oaxacan, aceștia te vor înțelege pe deplin.

8

Subtitrări

Arată ce poți unei lumi întregi

Dacă ai cont pe TikTok sau ești abonat la cel puțin un canal de YouTube, știi deja că videoclipurile sunt în topul strategiilor de marketing în 2023 și pe viitor. Serviciul nostru de subtitrări te ajută să te exprimi vizual în orice limbă, în scris sau prin viu-grai.

9

Brand solid

Ai încredere în ceea ce vezi

Compania noastră a luat naștere în 2004. SWS a apărut zece ani mai târziu ca biroul german al agenției. Astăzi, compania mamă este certificată ISO 9001 și respectiv ISO 17100 de la TUV Austria. De-a lungul anilor am legat parteneriate cu Autoliv, Daimler, SIemens, Continental și sute de alți clienți cu renume internațional. Dacă nu ne crezi pe noi, îi poți crede pe ei.