Background divizia medicala image

Divizia Medicală

Traducerile salvează vieți

Cele mai mari companii din domeniul medical au încredere în noi pentru traducerile lor.

Divizia Medicală a Swiss Solutions este un departament dedicat exclusiv traducerilor medicale. Lucrăm cu specialiști din domeniu, cu experiență în medicină și farmacie, asigurând traduceri specifice și tehnice pentru o gamă variată de produse.

Colaborăm cu sute de clienți români și străini care s-au convins că divizia noastră este alegerea corectă pentru orice traducere medicală, indiferent de complexitate, număr de cuvinte sau specialitate.

Traducerile noastre sunt realizate de către specialiști în medicină, după care redactate și verificate cu traducători cu ani de experiență în domeniul medical. În funcție de profilul tău ca și client, îți asigurăm o colaborare bazată pe soluții clare și rapide, dar și un project manager dedicat. Fiecare proiect pe care îl începem va fi dus la bun sfârșit în cel mai productiv mod posibil, pentru ambele părți, ținând cont mereu de aspectele legislative din domeniul medical, cum sunt confidențialitatea și autorizațiile.

Oferim traduceri pentru mai toate formele de conținut din domeniul medical și farmaceutic: RCP-uri, studii clinice, rapoarte de analize medicale pentru o a doua opinie, articole medicale, articole de marketing, autorizații de punere în piață a medicamentelor, broșuri, cataloage, prezentări medicale și de marketing, aparatură medicală, website-uri medicale și APP-uri, softuri medicale și multe altele.

De ce Swiss Solutions?

icon divizia medicala

Calitate

icon divizia medicala

Promptitudine

icon divizia medicala

Project manager dedicat

icon divizia medicala

Livrare în timp util

icon

Verificarea textului

icon

Traducători nativi

icon

Adaptarea textului la cultura locală

Cum te putem ajuta?

1

Traduceri medicale

Salvează întreaga lume cu darul tău

Traducerile fac medicina accesibilă tuturor. În lumea medicală, traducerile suferă de pe urma terminologiei de specialitate mai mereu tradusă defectuos. Traducerile cu specialiști din domeniul medical sunt sigure, tocmai pentru că atenția este pusă pe acești termeni de branșă.

2

Interpretare medicală

Niciun eveniment nu rămâne netradus

Conferințele medicale sunt evenimente palpitante, cu participare internațională. Oaspeții străini ai acestor conferințe vor să afle, la fața locului, totul despre ultimele descoperiri, precum și să comunice direct cu medicii prezenți. Interpreții noștri traduc evenimentul în timp real.

3

Revizie medicală

Un al doilea diagnostic pentru traducerea ta

Companiile medicale alocă bugete importante pentru specialiști care să facă cercetare și să schimbe lumea. Nu vrei ca acei oameni să fie nevoiți să facă revizie la traduceri. Revizorii noștri vor da timpul prețios înapoi echipei tale, asigurându-se că traducerile tale sunt mereu corecte.

4

Dispozitive medicale

Miracolul medical se întâmplă și în laborator

Medicina modernă abundă de dispozitive medicale la care doar visam acum 50 de ani. Pentru a intra pe piață, un dispozitiv trebuie să aibă toate traducerile puse la punct, cu termeni traduși corect și în tandem cu legislația. Traducătorii diviziei noastre îți vor ușura drumul spre o lansare de succes.

5

Grafică DTP

Punem preț pe un aspect impecabil

Graficienii noștri au experiență vastă în proiecte din toate sferele de interes, inclusiv medical. Broșura produsului tău va arăta exact așa cum îți dorești, iar catalogul pentru noile servicii vor capta atenția publicului țintă în câteva secunde. Lasă-ne pe noi să realizăm designul care vinde.

6

Subtitrări și voiceover

Clipul tău, pe înțelesul tuturor

Conținutul video este în creștere inclusiv în sfera medicală. YouTube sau TikTok abundă de medici cu milioane de urmăritori. Domeniul medical oferă constant materiale video ce trebuie subtitrate sau transcrise. Ne ocupăm de toate acestea în studioul propriu de înregistrări.

7

Domeniul farmaceutic

Medicamentele, unealta oricărui medic

Un medic nu poate exista fără medicamente. Traducerile farmaceutice se pretează anumitor standarde internaționale, la prospect și nu numai. Pentru a ne asigura că îți livrăm prospectul ideal, colaborăm cu medici și farmaciști aleși cu grijă, care livrează traduceri ce salvează vieți.

8

Marketing medical

E important cum te prezinți

Companiile din toată lumea alocă milioane de dolari anual pe marketing. E important să te prezinți corect, iar când vine vorba despre traduceri, lucrurile stau la fel. Îți livrăm traduceri gata pentru a fi urcate pe site-ul tău, în anunțuri, pe social media sau oriunde ai o prezență publică.

9

Tipuri de documente

Un singur loc pentru toate textele

Nu mai trebuie să cauți câte un traducător pentru fiecare tip de document de care ai nevoie. Specialiștii noștri îți traduc studiile, autorizațiile de punere în piață a medicamentelor, broșurile, prezentările medicale de marketing, manualele aparatelor noi și oricare alt document din industrie.