sageata articol sageata articol

Înapoi la Blog

Swiss Solutions și provocările mediului online

iunie 3, 2020

Au mai rămas doar câteva luni până la aniversarea celor 16 ani de când Swiss Solutions își desfășoară activitatea în domeniul traducerilor, interpretariatului și cursurilor de limbi străine. Sunt anii în care am livrat cu succes numeroase proiecte, crescând treptat alături de clienții și colaboratorii noștri, sunt anii în care am clădit o echipă de profesioniști, mereu gata să răspundă provocărilor.

Întotdeauna am considerat că o relație strânsă între noi și clienții noștri reprezintă unul dintre pilonii principali a unei colaborări de succes. Astfel, ne-am bucurat să întâmpinăm clienții la sediul nostru sau să le facem noi o vizită, pentru a ne asigura că răspundem nevoilor tuturor celor care apelează la serviciile noastre și pentru a pune bazele unor colaborări de încredere și de durată.

Vremurile actuale ne-au învățat, însă, că a venit un moment al schimbării, dar totodată că acest lucru nu ne va împiedica să ne desfășurăm activitatea la cote maxime, așadar bazându-ne pe motto-ul Online is the new Offline ne face plăcere să vă prezentăm propunerile noastre de servicii pentru următoarea perioadă.

Cursuri de limbi străine online:

Încă din anul 2018, când am lansat divizia de cursuri de limbi străine, ne-am propus ca serviciile pe care le punem la dispoziție să fie unele cât mai actuale.

Am început prin a ne adresa companiilor din Timișoara și București, organizând testări online gratuite și module personalizate, în funcție de timpul pe care îl au la dispoziție participanții și de nevoile acestora, iar la scurt timp am primit solicitări și din alte localități. Acela a fost momentul în care am achiziționat o platformă dedicată predării limbilor străine în mediul online și ne-am bucurat de un feedback pozitiv, mai ales din partea angajaților care sunt într-o continuă mișcare și care au putut să participe la module succesive, fără ca deplasările în scop de serviciu să reprezinte un impediment.

Deși la început participarea la un curs online a fost percepută ca o provocare de către cursanți, după primele experiențe am descoperit că de fapt acest tip de organizare aduce cu sine mai multe beneficii: putem să accesăm cursul din orice loc printr-un singur click, să participăm la curs din confortul propriei locuințe, atmosfera este relaxantă și plăcută, câștigăm cu toții timp, nemaifiind necesară deplasarea, iar materialele didactice în format digital se pot păstra pentru o perioadă îndelungată. În scurt timp, ne-am extins activitatea în domeniul predării limbilor străine, adresându-ne și copiilor, tinerilor și tuturor celor care doresc să învețe o limbă străină, iar experiența acumulată în mediul online ne determină să credem că putem oferi aceeași experiență plăcută și în continuare, învingând barierele distanțării sociale.

Servicii online de interpretariat

Având în vedere faptul că situația în care ne aflăm este una specială, mediul de business este într-o continuă schimbare, iar noi trebuie să ne asigurăm că vom găsi mereu cel mai bun canal de comunicare, iar business-ul clienților noștri nu va fi prejudiciat de contextul actual. Astfel, pentru cazurile în care clienții noștri au nevoie de un interpret în cadrul întâlnirilor de afaceri, fie pentru un training sau poate chiar în cadrul unui webinar organizat cu zeci de persoane, le punem la dispoziție serviciile noastre de interpretariat online.

Pentru a ne asigura că evenimentul dumneavoastră se desfășoară în condiții optime, vom asigura în continuare alocarea interpreților pentru o gamă largă de proiecte, prin intermediul unor aplicații user-friendly, pe care noi le vom pune la dispoziție. Vor fi doar câțiva pași simpli de urmat: dumneavoastră ne veți comunica detaliile evenimentului, iar noi ne vom asigura că vom oferi soluția tehnică potrivită. În cazul companiilor care vor avea nevoie de servicii de interpretariat, există chiar și posibilitatea de a ne adapta noi la platformele utilizate și agreate la nivel intern.

Care sunt beneficiile unui interpretariat online?

În primul rând, siguranța și confortul tuturor participanților care pot participa chiar din propria locuință. În al doilea rând, calitatea organizării unui eveniment online pe care echipa noastră dedicată v-o oferă: vom aloca o echipă specializată în proiecte de interpretariat online care va gestiona proiectul dumneavoastră, vom oferi consultanță și suport tehnic, astfel încât să ne asigurăm că toți participanții vor accesa cu succes aplicațiile indicate, veți beneficia de serviciile unor interpreți cu experiență în mediul online, specializați în diverse domenii, iar ofertă financiară va fi, de asemenea, una personalizată, conform cerințelor.

Pentru că la baza valorilor Swiss Solutions stau colaborările cu clienții noștri, vă invităm să ne contactați pentru traduceri, cursuri și interpretariat online, iar specialiștii noștri vor găsi soluția optimă pentru fiecare provocare lingvistică din compania dumneavoastră!