sageata articol sageata articol

Înapoi la Blog

Swiss Solutions în Top 20 – furnizori servicii de traduceri din Europa de Est

11/02/2017

swiss solutions agentie de traduceri top 20

Agenția de traduceri Swiss Solutions face parte din Topul celor mai importanți 20 furnizori de servicii de traduceri din Europa de Est.

Clasamentul este realizat anual de Common Sense Advisory și cuprinde informații despre 18.500 furnizori de traduceri și software-uri pentru traduceri, din 137 de țări.

swiss solutions agentie de traduceri top 20

În 2016, Agenția de traduceri Swiss Solutions a fost listată în Top 20 – cei mai importanți furnizori de servicii de traduceri din Europa de Est, alături de alte companii de prestigiu din Europa. Cu scopul de a monitoriza piața traducerilor, Common Sense Advisory(CSA), cu sediul central în Cambridge, Massachusetts, Statele Unite ale Americii, realizează anual un top al companiilor care furnizează servicii de traduceri. Swiss Solutions din România a intrat în acest clasament cu o cifră de afaceri de 1,79 milioane de dolari.

Topul din acest an cuprinde o privire de ansamblu asupra distribuției de servicii de traduceri și conexe acestora, o analiza a performanței financiare a celor mai vizibile companii din lume și o listă a furnizorilor de top, atât la nivel global, cât și regional. Raportul analizează piața traducerilor începând cu ianuarie 2015 până în decembrie 2015. Conform acestuia, industria traducerilor aduce venituri de peste 40 de miliarde de dolari în fiecare an.

Am fondat compania în anul 2004, alături de soția mea. Am pornit de la două principii relativ simple: oferirea unor servicii calitative și crearea unor relații bazate pe comunicare și transparență cu clienții noștri. Am evoluat pas cu pas, cu fiecare client și proiect, încercând să fim întotdeauna la zi cu tehnologia specifică domeniului nostru și ne-am specializat în diverse domenii. Rezultatul este că astăzi avem 45 de angajați, lucrăm cu majoritatea companiilor de top din România, precum și cu mai multe companii la nivel global în sectoarele automotive, banking și medical. Includerea în acest clasament este o confirmare a eforturilor și muncii depuse în acești 12 ani, dar este și un rezultat care ne provoacă să fim în fiecare zi mai buni.

Florin GrünbergManager General Swiss Solutions