sageata articol sageata articol

Înapoi la Blog

Oamenii Swiss Solutions: Povestea unei colaborări de nota 10

29/08/2017

Oamenii Swiss Solutions: Povestea unei colaborări de nota 10

Povestea noastră și a Simonei Bâgu a început într-o zi de octombrie, a anului 2011. De atunci, expertul nostru contabil a fost alături de noi și am crescut împreună.

Simona ne-a mărturisit care sunt punctele forte ale acestei colaborări și cum vedea ea povestea noastră, în trecut, prezent și viitor.

  1. Simona, în ce constă colaborarea ta cu Swiss Solutions pentru cei care nu știu?

Colaborarea mea cu Swiss Solutions constă în prestarea serviciilor de contabilitate, consultanță financiar – contabilă, salarizare și consultanță personal.

  1.     Spune-mi cum ai început să colaborezi cu Swiss Solutions și de cât timp?

Am început să colaborăm din octombrie 2011, fiind recomandată de o cunoștință comună (prietena mea din copilărie și totodată colegă de liceu), care m-a anunțat că voi fi sunată de firma de traduceri Swiss Solutions care caută expert contabil.

  1.     Tu cunoști cel mai bine datele financiare ale firmei, spune-ne te rog cât de mult a evoluat în ultimii ani?

Evoluția firmei de la înființare până în momentul începerii colaborării cu mine am descoperit-o în  prima agendă primită de la managerul firmei, pe care o păstrez cu drag. De la înființare din 2004 și până în 2012 evoluția și munca lor era recunoscută pe plan național și local. Trendul crescător, din fiecare an până în prezent, a dus la recunoașterea și extinderea Swiss Solutions la nivel internațional.

  1.     În ultimul timp au venit mulți clienți din partea ta, de ce ne-ai recomandat?

Datorită profesionalismului, cu care este tratat fiecare client și fiecare traducere în parte, promptitudinii, calității serviciilor prestate și a dedicării pentru lucrul bine făcut. Detaliile fac diferența și îmi place că la Swiss Solutions există posibilitatea deplasării la sediul clientului când acesta nu dispune de timp.

  1.     Cum vezi atmosfera de la Swiss? Ai vrea să ai biroul lângă noi? 😀

Excelentă, primitoare și țin foarte mult să le mulțumesc Roxanei și lui Florin Grunberg pentru această reușită. Am fost de fiecare dată întâmpinată cu zâmbetul pe buze de o echipă minunată care mi-a răspuns rapid și eficient tuturor solicitărilor. Crearea unui asemenea mediu presupune multă muncă și este legată foarte mult de relația angajat-angajator. Da, mi-ar plăcea să am biroul lângă voi.

  1.     Din colaborarea mea cu tine am observat că ești o persoană foarte calmă. Cum reușești?

Mulțumesc! Reușesc din două puncte de vedere, unul care ține de valorile fundamentale pe care fiecare le avem, prin care ne distingem și care ne creează drumul personal și profesional și al doilea este cel pe care mi l-am format în timp, observând că pentru o foarte bună comunicare și înțelegere este nevoie de o ascultare activă a celuilalt, care nu se poate realiza decât în starea de calm. De asemenea, atunci când comunic o informație, mai ales din domeniul financiar contabil, este foarte important pentru mine ceea ce a înțeles cel căruia i-am comunicat și mă asigur că a înțeles bine.

  1.     Cum vezi colaborarea cuSwiss peste 10 ani?

Peste 10 ani cu siguranță va exista o colaborare la fel de frumoasă ca și până acum, indiferent de situația de la momentul respectiv întrucât, de fiecare dată găsim soluții și depășim orice obstacol. Și, bineînțeles, tot peste zece ani, mă văd la sărbătorirea celor 23 ani de la înființarea Swiss Solutions. ?

  1.     Ce te face să colaborezi în continuare cu noi?

În primul rând, identificarea cu valorile profesionale Swiss Solutions care se regăsesc și în Standardele Profesionale în calitate de expert contabil autorizat C.E.C.C.A. R. Timiş respectiv integritate, confidențialitate, etică și calitate și în al doilea rând, indetificarea cu valorile membrilor echipei pe care le are orice profesionist: atent la detalii, organizat, integru și obiectiv, bun comunicator, experimentat și apreciat, autorizat, informat și flexibil.

  1.     Pe o scară de la 1 la 10 poți să dai o notă colaborării dintre noi?

Evident nota 10.

  1. Ai ceva sugestii pentru noi?

Ca o sugestie: continuați tot așa și păstrați același standard ridicat.

Mulțumesc Roxanei și lui Florin Grunberg pentru încrederea acordată și pentru ca mi-au dat ocazia să fac parte din povestea Swiss Solutions și, nu în ultimul rând, întregii echipe.