sageata articol sageata articol

Înapoi la Blog

Oamenii Swiss Solutions: Elena și povestea ei despre Project Management

august 30, 2017

Oamenii Swiss Solutions: Elena și povestea ei despre Project Management

Managerul de Proiect este acea persoană care știe să îmbine cunoștințe, experiențe, capacități și instrumente pentru a trece cu bine peste constrângerile unui proiect: timp, cost, calitate și performanță.

Pentru oamenii Swiss Solutions managementul proiectului înseamnă mult mai mult. Înseamnă: comunicare excelentă, o relație extraordinară cu clienții, traducătorii și colegii, rezultate, împlinire, implicare, zâmbete, încredere în forțele proprii, dorință nestăvilită de evoluție, muzică, prietenii și nu în ultimul rând GURU Elena Vatamanu.

Ce înseamnă a fi Manager de Proiect pentru însuși al nostru GURU?

  1. Elena, ești un om extraordinar de implicat și profesionist. Cum îți menții motivația după atâta timp?

Mulțumesc pentru apreciere! Secretul este pasiunea pentru ceea ce fac și faptul că vin cu mare plăcere la lucru.

  1. Din multele tale realizări în această firmă, de care ești cea mai mândră?

Greu să aleg una… pentru că în cei 6 ani am adunat multe povești, multe proiecte, multe provocări. Pot spune că fiecare proiect la care am lucrat m-a făcut să mă simt foarte mândră și mi-a adus satisfacție. În primul rând, sunt foarte mulțumită de faptul că am reușit să îmbunătățesc continuu relația cu clienții până la punctul în care am câștigat pe deplin încrederea acestora și că am reușit să finalizez cu succes fiecare provocare primită, atât din partea lor cât și a managementului.

  1. Care este calitatea pe care o vezi la unul din membri Swiss Solutions pe care ai vrea să o furi și să devină a ta?

Suntem suma oamenilor cu care petrecem cel mai mult timp. Prin urmare deja fur de la fiecare coleg câte ceva, conștient sau inconștient.

  1. Dacă ai avea o baghetă magică și ai putea face o schimbare în firmă, care ar fi aceea?

Dacă aș avea o baghetă magică aș începe să fac întâi schimbări la mine și apoi în firmă.

  1. Întrebare de interviu: cum te vezi peste 5 ani?

Voi continua să mă perfecționez, să mă dezvolt și să contribui la dezvoltarea altor persoane aici în Swiss.

  1. Care e lucrul care îți place cel mai mult la Swiss Solutions?

Chiar dacă avem zile agitate, multe proiecte, urgențe peste urgențe, cerințe care par imposibile, atmosfera este extraordinară: se râde foarte mult, ascultăm muzică, împărțim mâncarea, mergem în team building-uri și ne facem fiecare zi mai frumoasă.

  1. Care e lucrul care îți place cel mai puțin la Swiss Solutions ?

Chiar nu știu, îți dai seama că am și proiecte mai grele, cum spuneam mai sus. Am și multe proiecte pe care clientul le cere de azi pe ieri 🙂 … dar chiar dacă îmi plac mai puțin, îmi influențează starea doar pe moment.

  1. Care sunt valorile Swiss Solutions?

Profesionalism, pasiune, orientare spre client.  

  1. Dacă ai fi omul de HR din Swiss Solutions și ar trebui să angajezi un Project Manager, care ar fi cele mai importante 3 calități pe care le-ai căuta la acel om?

În managementul de proiecte, 80% este comunicare. Acest lucru înseamnă că un bun Project Manager trebuie fără îndoială să fie un bun comunicator. De asemenea, entuziasmul,  o atitudine pozitivă și dorința de a reuși duc la succesul unui proiect și nu în ultimul rând la succesul personal.

  1. Ar fi minunat dacă …..completează tu! ?

Am zâmbi mai mult și am căuta să ne facem zilele cât mai frumoase!

Pe Elena o puteți contacta folosind datele de contact disponibile pe pagina dedicată echipei noastre. Suntem convinși că este foarte dornică să povestească cu voi despre secretele unu project management de succes.

Salutări swisssoluțiene tuturor!