sageata articol sageata articol

Înapoi la Blog

Oamenii Swiss Solutions: 5 ani, 4 luni și 20 de zile ca Asistent Manager by Andreea Bârlan

august 17, 2017

Oamenii Swiss Solutions: 5 ani, 4 luni și 20 de zile ca Asistent Manager by Andreea Bârlan

În spatele oricărui proces de traducere finalizat cu succes stau câțiva dintre oamenii Swiss Solutions, oamenii suport, care sunt peste tot, gata să mute munții din loc pentru a obține ce vor.

Andreea Bârlan, colega noastră a acceptat să ne povestească despre toate provocările prin care trece, alături de noi, din postrura de Asistent Manager și cum, aproape că a descoperit elixirul omniprezenței.

  1. Cum a început cariera ta în cadrul companiei Swiss Solutions?

Am aplicat on-line la jobul de asistent manager, apoi am avut o serie de interviuri interesante și am fost selectată din aproximativ 50 de candidați, The one!

Activitatea mea în cadrul Swiss Solutions a început într-o frumoasă zi de primăvară, când am intrat în lumea traducerilor, dornică să mă alătur echipei și să fiu un pilon de bază în cadrul companiei. Fiind un domeniu total diferit de ceea ce lucrasem anterior, am început munca în companie de la premisa ”dacă îți  place ceea ce faci, nu vei munci nici o singură zi din viața ta”.

Postul de Asistent Manager necesită multă atenție, răbdare, implicare și perseverență. Este o provocare continuă, în fiecare zi să abordezi oamenii, să îi asculți, să le prioritizezi nevoile, cerințele, etc.

  1. Care sunt principalele motive care te-au făcut să rămâi în echipa Swiss Solutions?

Este o plăcere să lucrezi cu oameni profesioniști, de la care poți învăța nenumărate lucruri interesante, dar în același timp să te clădești pe tine ca și persoană. Alte motive ar fi mediul de lucru prietenos, faptul îți stabilești tu programul în funcție de activitățile pe care le ai de făcut în ziua respectivă. Prieteniile care se leagă între colegi, îl pot considera un motiv important pentru care încă sunt în echipa Swiss. Ieșirile și team building-urile avute în cadrul companiei m-au făcut să văd și latura personală a colegilor, interacționând mai bine și mai deschis cu ei.

  1. Cu ce se diferențiază Swiss Solutions față de alte firme de traduceri?

Profesionalism, promptitudine și perseverență. Totul se datorează implicării și devotamentului pe care l-au arătat de fiecare dată, Florin și Roxana, în orice situație, punând suflet și dedicare. Eforturile depuse de-a lungul timpului, se văd în rezultatele pe care le-au obținut atât la nivel național cât și internațional.

Swiss Solutions, din punctul meu de vedere, înseamnă viziune, orice problemă are o rezolvare, orice limbă străină are o traducere.

  1. Care consideri că este cea mai mare realizare pe plan profesional?

Dezvoltarea personală continuă, să adaug valoare, dedicare și perseverență în tot ceea ce fac. Orice om, dacă dorește, poate atinge idealuri mărețe, totul depinde de el. M-am perfecționat continuu, învățând atât de la oamenii cu care lucrez, cât și de la cei pe care îi întâlnesc zilnic, prin deplasările pe care le am.

  1. Care este cel mai frumos moment Swiss pentru tine?

Sunt multe momente frumoase care mi-au rămas în minte, cum ar fi serbările anuale ale companiei, team building-urile, în care am descoperit oameni petrecăreți, veseli, haioși și foarte prietenoși.

  1. Ce abilități ți-ai îmbunătățit de-a lungul timpului?

Să fiu perfecționistă în tot ceea ce fac, să fiu multitasking, ca și Asistent Manager trebuie să fiu un fel de wonder woman, omul potrivit la locul potrivit, atât în viața mea personală cât și pe plan profesional.

  1. Care consideri că este următorul pas în dezvoltarea profesională?

Consider că trebuie să te dezvolți continuu, să te mobilizezi zilnic să fii mai bun și fii deschis la a cunoaște oamenii din jurul tău.

  1. Consideri că Swiss Solutions încurajează și răsplătește oamenii din echipă?

Compania Swiss Solutions a fost creată de la ideea de echipă și familie, punând valoare pe angajați, încurajând orice activitate, talent, hobby, care să te ajute să îți dezvolți propria personalitate, să îți cizelezi caracterul.

  1. Ce sfat poți să dai colegilor mai noi veniți în echipă?

Să fie perseverenți în tot ceea ce fac. Să fie deschiși la tot ce însemnă schimbare, să își păstreze calmul în orice situație, să vină cu bună dispoziție la job pentru că orice job, dacă îl faci cu plăcere, îți va aduce și rezultate pe măsură.

Pe Andreea o puteți contacta folosind datele de contact disponibile pe pagina dedicată echipei noastre

Salutări swisssoluțiene tuturor!