sageata articol sageata articol

Înapoi la Blog

Totul despre noul nostru ISO 13485 și de ce contează pentru tine

23/05/2024

iso 13485

Medicina se bazează pe calitate. Actul medical, de la prescrierea unui medicament până la cea mai complexă intervenție chirurgicală, trebuie să fie unul calitativ. Cum îți dai seama că cei care lucrează în domeniu pot face și duce la bun sfârșit ceea ce trebuie să facă? Un prim indiciu este standardul de calitate internațional pe care cei în cauză îl dețin sau nu.

Recent, pentru Divizia Medicală a agenției noastre de traduceri, am obținut certificarea ISO 13485 pentru dispozitive medicale. Certificarea se traduce în angajamentul nostru față de calitate și siguranță, și oferirea de încredere pentru clienți că serviciile noastre respectă cele mai înalte standarde din industrie. Ce înseamnă acest ISO și cum te ajută pe tine ca partener?

Noul nostru ISO 13485

ISO 13485 este un standard internațional specific pentru sistemele de management al calității în industria dispozitivelor medicale. Acest standard stabilește cerințele pentru un sistem de management al calității, care să demonstreze capacitatea noastră de a furniza traduceri pentru dispozitive medicale și servicii asemănătoare. Certificatul a fost eliberat de către TUV Austria.

Știai că ISO 13485 este actualizat periodic, pentru a reflecta cele mai recente schimbări și inovații din domeniul medical? De exemplu, versiunea actuală include cerințe mai stricte privind managementul riscurilor și conformitatea cu reglementările internaționale.

Cum ne ajută ISO 13485

Pentru echipa noastră, obținerea certificatului ISO 13485 înseamnă îmbunătățirea și standardizarea proceselor interne, pentru a asigura cea mai bună calitate a traducerilor oferite. Aceasta implică o atenție sporită la detalii, documentare mai riguroasă și monitorizarea constantă a serviciilor oferite. Pe scurt, ne asigurăm că fiecare proiect de traducere medicală este realizat cu precizie și în conformitate deplină cu normele industriei.

„Suntem bucuroși și mândri, totodată, că am obținut această certificare, care atestă nivelul înalt la care se desfășoară traducerile în agenția noastră. Un bun sistem de management al calității a fost mereu prioritatea noastră, așa că acum am devenit foarte buni prieteni, dacă se poate spune așa”, a punctat Antoaneta Flurchi, managerul Diviziei Medicale a Swiss Solutions.

De ce contează acest ISO pentru partenerii noștri

Pentru clienții noștri, certificarea ISO 13485 vine cu mai multe beneficii clare.

-garantează că traducerile noastre pentru dispozitive medicale sunt tot timpul precise;

-asigură că traducerile sunt conforme cu reglementările internaționale, precum și că sunt de cea mai înaltă calitate;

-oferă încredere și siguranță că lucrăm după proceduri bine definite și controlate, reducând astfel riscul de erori, indiferent de stilul traducerii oferite.

iso 13485

Potrivit unui studiu realizat de către International Organization for Standardization, companiile certificate ISO au o rată de satisfacție a clienților cu 20% mai mare comparativ cu cele necertificate. Acest fapt se datorează în mare parte proceselor îmbunătățite și atenției sporite la nevoile clienților. În final, asta este tot ce contează, mai mult decât orice hârtie sau certificat.

Ce alte ISO-uri avem la agenție

Pe lângă ISO 13485, agenția noastră de traduceri este certificată și cu alte standarde globale, cum ar fi ISO 9001 pentru managementul calității și respectiv ISO 17100 pentru servicii de traducere. Aceste certificări reflectă angajamentul nostru neîncetat de a oferi servicii de înaltă calitate pentru fiecare traducere, dar și de a îmbunătăți constant procesele pe care le folosim.

Ne bucurăm că am fost certificați ISO 13485, și suntem hotărâți să continuăm să oferim servicii de traducere medicală de cea mai înaltă calitate, respectând cele mai stricte standarde internaționale. Dacă ești gata să schimbi medicina cu unul dintre produsele sau serviciile tale, și ai nevoie de traduceri, scrie-ne și ia-ne ca traducători în echipa ta.