sageata articol sageata articol

Înapoi la Blog

Luna august, luna aniversară Swiss Solutions

Luna august, luna aniversară Swiss Solutions

Luna august, luna aniversară Swiss Solutions

Agenția de traduceri Swiss Solutions sărbătorește cea de-a treisprezecea aniversare. Acest eveniment reprezintă pentru noi o ocazie de a reflecta asupra propriilor noastre valori care au contribuit la succesul companiei și la cel al proiectelor clienților noștri, asupra oamenilor care au făcut totul posibil și asupra contribuției noastre în industria traducerilor. Prin urmare, desemnăm luna august drept luna aniversării și a poveștii Swiss Solutions.

Dorim să ne exprimăm aprecierea sinceră față de clienții care au avut încredere în noi, convinși că le vom oferi servicii profesioniste. Cerințele și exigențele lor, precum și feedbackul primit de la ei ne-au ajutat să mergem înainte și să evoluăm în forță. Moștenirea celor 13 ani de Swiss Solutions include parteneriate cu multe dintre cele mai mari companii din lume. Angajamentul nostru față de clienți este acela de a le oferi soluții pentru fiecare proiect de traducere, astfel încât să îi ajutăm în managementul zilnic, în strategia și în dezvoltarea afacerii. Prezentul și viitorul nostru sunt indisolubil legate de clienții noștri, în aceeași măsură ca și trecutul nostru. Mii de pagini traduse, ședințe, feedbackuri, planificări, teste și erori, succese și eșecuri, greșeli și progrese – toate sunt parte din istoria noastră comună: a noastră și a clienților noștri. Le suntem recunoscători tuturor partenerilor noștri de afaceri pentru că fac parte din povestea noastră.

De asemenea, le suntem recunoscători angajaților noștri pentru sprijinul lor loial. În 2004, când a fost înființată compania noastră, cu greu am fi putut prevedea creșterea ei până la nivelul actual, de 42 de angajați. N-am fi putut ajunge atât de departe fără eforturile susținute ale fiecărui membru din echipa Swiss Solutions. O echipă de înaltă performanță, dedicată furnizării de servicii excepționale către clienții și partenerii noștri, face ca totul să devină posibil. În fiecare dimineață, angajații Swiss Solutions își ridică mânecile, își pun un zâmbet larg pe chip și își dedică întreaga atenție și experiență îndeplinirii cerințelor partenerilor noștri. Echipa noastră transformă fiecare proiect într-o poveste de succes.

În aceeași măsură, evoluția companiei noastre a fost posibilă și datorită parteneriatului cu traducătorii independenți, profesioniști și de încredere. Ei ne-au ajutat să stabilim legături cu piețele de pe toate continentele și să oferim soluții în cazul proiectelor lingvistice dificile. Disponibilitatea și consecvența sunt aspecte esențiale în industria noastră și tocmai de aceea n-am fi putut evolua fără angajamentul traducătorilor colaboratori în ceea ce privește furnizarea de servicii de bună calitate.

În 13 ani, Swiss Solutions a crescut, devenind dintr-o agenție locală un furnizor internațional de soluții lingvistice, care deține experiența, resursele necesare și echipa ideală pentru a se putea ridica la înălțimea așteptărilor tuturor clienților săi. Swiss Solutions își propune să rămână un partener puternic și de încredere, să proiecteze și să implementeze soluții, să investească în tehnologie și în dezvoltarea personalului, și, în același timp, să ofere servicii la cel mai înalt standard de performanță.

Și, desigur, ne propunem să continuăm să evoluăm.

Fiți alături de noi în luna august, luna Swiss Solutions!