sageata articol sageata articol

Înapoi la Blog

Cursurile de limbi străine pentru companii – o nouă provocare marca Swiss Solutions

Cursurile de limbi străine pentru companii – o nouă provocare marca Swiss Solutions

Alexandra Liesz se ocupă de cel mai nou proiect din cadrul firmei Swiss Solutions: Cursuri de limbi străine pentru companii. Pentru că ne plac provocările, ne dorim să ne dezvoltăm din ce în ce mai mult, iar surprizele anului 2018 includ pe lângă Magazinul de traduceri e-trad și Traduceri cu doctori, o divizie dedicată cursurilor de limbi străine pentru companii.

  1. Ce înseamnă pentru tine să lucrezi la Swiss Solutions?

Să lucrez la Swiss Solutions înseamnă un progres pe plan profesional și o oportunitate extraordinară de a lucra într-un domeniu care mi se potrivește din toate punctele de vedere. Sunt mândră să fac parte din această echipă.

  1. Ai mai lucrat în domeniul traducerilor?

Am mai lucrat în domeniu, însă ca profesor de limba spaniolă. Experiența anterioară m-a ajutat foarte mult să pun la cale acest nou proiect de Cursuri de limbi străine pentru companii, împreună cu întreaga echipă.

  1. De ce ai ales industria traducerilor?

Încă din perioada liceului, mi-am dorit ca studiile pe care le urmez să îmi fie de folos pe plan profesional. Acest domeniu îmbină perfect tot ceea ce am studiat până acum și îmi oferă posibilitatea de a aplica la locul de muncă cunoștințele dobândite.

  1. Ce presupune a fi Project Manager într-un proiect de cursuri de limbi străine?

A fi Project Manager într-un proiect de cursuri de limbi străine presupune multă implicare, meticulozitate și abilități de comunicare, deoarece trebuie să fii în legătură permanentă cu toți cei implicați, astfel încât să atingi obiectivele propuse pentru fiecare proiect.

  1. Care sunt provocările jobului tău?

Una dintre provocări ar fi adaptarea în permanență la situații noi, însă sprijinul primit din partea tuturor m-a ajutat de fiecare dată să fac față cu brio oricărei provocări cu care m-am confruntat.

  1. Descrie in 3 cuvinte rolul tău la Swiss Solutions.
  • Planificare
  • Coordonare
  • Control