sageata articol sageata articol

Înapoi la Blog

Agenția de traduceri Swiss Solutions – Top 20 agenții de traduceri din Europa de Est

22/06/2018

Pentru al treilea an consecutiv, agenția de traduceri Swiss Solutions se regăsește în Topul celor mai mari agenții de traduceri din Europa de Est. Lider pe piața traducerilor din Romania, firma a încheiat numeroase parteneriale companii din toată lumea.

Clasamentul a fost realizat de Common Sense Advisory (CSA Research) o companie independentă de cercetare a pieței. Raportul se axează exclusiv pe industria globalizării, a interpretariatului și a traducerilor. În fiecare an, CSA Research publică informații din industrie, clasând cele mai mari companii de servicii lingvistice globale. Compania a intervievat furnizori din întreaga lume pentru a colecta informații referitoare la veniturile raportate pentru 2016, 2017 și veniturile estimate pentru 2018.

CSA Research detaliază constatările făcute  în cel de-al 14-lea raport anual al industriei globale, “The Market Services Language: 2018”, analiză a serviciilor de limbă și a companiilor de tehnologie cu caracter privat și public.

Întrucât atât organizațiile mari cât și cele mici facilitează  produsele și serviciile în mai multe limbi, compania preconizează că industria serviciilor lingvistice va continua să crească și că piața va crește până la 20,18 miliarde de dolari până în 2021.