Astăzi vă spunem povestea unei bihorence și a unei oltence, pentru că prieteniile nu țin cont de vârstă sau locație… și de multe alte reguli ale societății. Și-atunci ce poți să îți dorești mai mult decât să ai alături o persoană cu care poți vorbi așa cum ai vorbi cu tine însuți?!

Povestea Cosminei și a Paulei începe la Swiss Solutions, locul unde se scriu povești.

  

Prietenii din Swiss Solutions: povestea unei bihorence și a unei oltence

Ce are în comun o bihoreancă (Paula) și o olteancă (Cosmina)?

Varianta Swiss Solutions

 Context

Fusese odată ca niciodată, în toamna anului 2014, un luuuuung proces de recrutare în regatul Swiss Solutions. După trei luni pline de interviuri veni și ziua cea mare.

Scena 1

Cele mai bune două candidate plecară mulțumite de performanța lor în urma ultimului interviu.

 Scena 2

Personaj 1 – Bihoreanca (hașeru’ regatului)

Pe cine zici să luăm?

 Personaj 2 – Florin (împăratul regatului)

Dar tu pe cine zici?

 Personaj 1 + personaj 2 în cor

Pe niciuna!

Și așa începu povestea.

Bihoreanca porni, din nou, în căutarea celui mai iscusit contabil. Așa dădu peste o olteancă hotărâtă care își dorea să cucerească teritorii nebănuite. Destinul făcu ca cele două să se și întâlnească și, nu după mult timp bihoreanca, îl convinse pe împăratul regatului că locul oltencei este alături de ei.

De aici, lucrurile evoluară în cel mai firesc mod, de-a lungul unui an. Bihoreanca, obișnuită fiind să observe, fu fascinată de dorința de învățare și perfecționare a oltencei, de implicarea și omenia ei. Fu fericită și împlinită că dăduse peste un asemenea om și hotărî că vrea s-o cunoască mai bine. Olteanca, în schimb, consideră că bihoreanca e mult prea liniștită, iar ea prea nebună și preferă să păstreze distanța.

După doar un an, bihoreanca se apropie atât de tare de olteancă, emoțional, încât nici olteanca nu mai avu scăpare și încet se născu o prietenie frumoasă care culmină în noiembrie 2015 cu o cerere de „nănășie”, într-un cadru feeric de teambuilding Swiss Solutions. Olteanca fu atât de fericită că în 2016 va fi și miresică și nașă, că îi scăpă o lacrimă.

Anul 2016 fu un an cum nu s-a mai pomenit. Planuri de nuntă, sute de poze și idei, povești, dorințe și momente, zeci de rochii de mireasă probate, emoții, drumuri la Bihor și Oltenia, două nunți de vis și o lună de miere de poveste – toate împreună.

Ce înseamnă 2017 pentru cele două?

Împlinire.

Ce înglobează cuvântul împlinire?

Familie, iubire și Swiss Solutions.

De ce Swiss Solutions?

Pentru că povestea Swiss Solutions este și povestea noastră.

Și-am încălecat pe ritmuri timișorene și v-am spus povestea unei bihorence și a unei oltence.

Și povestea Cosminei (Contabil) și a Paulei (Specialist Resurse Umane) continuă să fie scrisă ca parte din povestea Swiss Solutions.

Salutări swisssoluțiene tuturor!